Ο σύλλογος μας.

Χώρος αναμονής | Αθλητικός Σύλλογος Ακάδημος Πειραιώς

Ο αθλητικός σύλλογος "Ακάδημος" ιδρύθηκε το 2004 στα Καμίνια του Πειραιά με σκοπό την διάδοση του αθλητικού πνεύματος και των πολεμικών τεχνών Καράτε και Ζίου Ζίτσου. Είναι αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με αριθμό μητρώου ΦΞ06. Η αναγνώριση αυτή σημαίνει ότι ο σύλλογος μας είναι νόμιμο και ελεγμένο σωματείο, και οι αθλητές του απολαμβάνουν όλα τα προνόμια του Αθλητικού Νόμου σε περίπτωση διάκρισής τους.

ΑΓΩΝΕΣ - ΔΡΑΣΕΙΣ: Συμμετέχουμε με την αγωνιστική μας ομάδα σε όλους τους επίσημους αγώνες, σε επιλεγμένα σεμινάρια και διασυλλογικές προπονήσεις, προκειμένου οι αθλητές μας να αποκτούν περισσότερες γνώσεις και εμπειρία. Συμμετέχουμε σε αθλητικές εκδηλώσεις και εκδρομές, ώστε οι αθλητές μας να έχουν κοινές δράσεις και να δημιουργούν υγιείς φιλίες μέσα από το χώρο του αθλητισμού.

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ: Στεγαζόμαστε σε ένα όμορφο χώρο επί της οδού Αχαρνών 13 στα Καμίνια. Η συνολική του έκταση είναι 165 τ.μ. Διαθέτει διπλές ντουζιέρες, τουαλέτες, άνετα αποδυτήρια, ειδικό τάπητα εκγύμνασης, ενώ οι τοίχοι του αγωνιστικού χώρου είναι επενδεδυμένοι με αφρώδες υλικό προστασίας. Ο χώρος μας πληροί όλες τις προδιαγραφές για την άνετη και ασφαλή εκγύμναση σας.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο σύλλογος μας εμπιστεύεται την εκγύμναση των αθλητών του σε έμπειρους προπονητές όπου με ρόλο διπλό: προπονητή - παιδαγωγού, εργάζονται με αγάπη και μεταφέρουν τις γνώσεις τους στους αθλητές μας. Επικεφαλής προπονητής είναι ο κύριος Θεοχαρόπουλος Βασίλειος, πτυχιούχος προπονητής της Γ.Γ.Α., κάτοχος μαύρης ζώνης 4ου Dan από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Kαράτε (WKF) και μπλε ζώνης 2 Stripes στο Brazilian Jiu Jitsu στην Atos Hellas.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ: Ο "Ακάδημος" διοικείται από επταμελές συμβούλιο που προσφέρει τις υπηρεσίες του ανιδιοτελώς. Πρόεδρος είναι η κα Χαρνίδου Βενετία. Αντιπρόεδρος ο κος Παυλάκος Παναγαγιώτης και Γενικός Γραμματέας ο κος Χαχάλης Ιωάννης.